Skip to content
Hitta rätt kandidat i chefsrekryteringen
Hitta rätt kandidat i chefsrekryteringen

Min roll är att arbeta i samklang med min uppdragsgivare för att göra en rekrytering som är väl förankrad och som passar den dynamiska miljö som ett akademiskt lärosäte utgör. Komplexiteten hos mina uppdragsgivare driver mig. Att rekrytera en ledare till den akademiska världen är inte som vilken chefsrekrytering som helst.

Det gäller att hitta en person som sporras av andra mätetal än en optimerad omsättning eller lönsamhet.

Rekrytering urval
brev_580-460

Drömkandidaten har visioner för hur organisationen i fråga kan utveckla forskning och utbildning och besitter beprövad förmåga att leda, inspirera och hålla ihop verksamheten. Jag hjälper dig att finna hen genom en genuin erfarenhet av de krav och behov universitetssektorn har.

Som konsult erbjuder jag en överblick och objektivitet som är viktig för rekryteringsprocessen.

Jag är socionom i grunden och har haft uppdrag som HR-chef inom såväl konsumentvarubranschen som offentlig sektor. Dessutom är jag certifierad coach enligt Life & Career-modellen (EMCC-ackrediterad Coach och Karriärutbildning) och har genomgått Styrelseinstitutets utbildning i styrelsearbete.

Genom ESK är jag auktoriserad Executive Search konsult.

Läs om rekryteringar

25 år av rekryteringar
100 lyckade rekryteringar i universitetsektorn